Kerámia bevonatok

Kerámia bevonatok itt: Kardos Autókozmetika!

 

Autókozmetikánkban elérhető 3 féle kerámia bevonat a karosszériára valamint alufelnikre kifejlesztett bevonat. Az általunk használt kerámia bevonatok magas SiO tartalommal rendelkeznek, illetve elérhető 9H keménységű (MOHOS skála) bevonat is. A kerámia bevonatok telepítése előtt mindenképpen egy alapos, speciálisan az ilyen bevonatok aplikálásához szükséges előkészítés nélkülözhetetlen. Az előkészítés során a felületet egy teljes korrekciós polírozásnak kell alávetni. Erre azért van szükség hogy karcmentes felületet kapjunk, hiszen a bevonat üvegszerű rétege alatt nagyon zavaró ha karc marad. Általánosságban elmondható, hogy egy kerámia bevonat telepítése a teljes munkafolyamatot nézve kettő napot igénybe vesz. Ezért fontos, hogy ne bízzunk olyan helyben ahol egy nap alatt megvan minden, ott maximum egy kerámia tartalmú waxot kapunk a pénzünkért.

Kerámia bevonat  

Karosszériára:

- Egy éves időtartammal bíró bevonat. Ezt főként azoknak ajánljuk akik most ismerkednek a bevonattal. A vegyszereknek és a környezeti hatásoknak történő ellenállása kiváló. Gyönyörűen elmélyített színt ad a fényezésnek. Mindamellett hydrofób felületet képez.

 

- Két éves időtartammal bíró bevonat. Ez már egy igen professzionális bevonat amely mind vizuális mind tapintásra kimagasló érzetet ad! Ennél a bevonatnál ajánlott a rendszeres utókezelés, így növelhető az élettartama. Ellenáll a vegyszereknek, a környezeti hatásoknak. Az autó tisztántartását jelentősen megkönnyíti. Kardos Autókozmetika.

 

- Négy év tartóssággal bíró bevonatunk jelenleg a magyarországi piacon a legjobb védelem autójának. 9 H keménységgel rendelkezik és SELF HEALING tehát öngyógyuló mechanizmusa is van. Ez azt jelenti hogy az esetleges mosás, ápolás során keletkezett karcolódások hő hatására eltűnnek, aktiválódik a felületbevonat és kiegyenlíti saját magát. Ennek a bevonatnak Tolna megyében egyedüli telepítői vagyunk. Ez jelenleg a kerámia bevonatok top terméke. Elérhető itt: Kardos Autókozmetika.

 

- Felnikerámia. 9 H keménységű 600 Celsius fokig ellenálló bevonat, amely a makacs szennyeződések (fékpor) megtapadását akadályozza meg. Ezáltal könnyedén tisztán tartható a felni. Kardos Autókozmetika.