Kárpittisztítás

Kárpittisztítás a Kardos Autókozmetikában!

Eltökélt szándékunk, hogy ügyfeleinknek tiszta és ápolt autókat adjunk át. Ennek érdekében professzionális anyagokkal és gépekkel végezzük a kárpittisztítást legyen szó szövet vagy bőr belsővel ellátott autóról. A következőkben szeretném Önnek bemutatni, hogyan is zajlik a kárpittisztítás autókozmetikánkban!

 

A kárpittisztítás során az ügyféllel egyeztetve az ülések kiszerelésével kezdünk. Hiszen így tudunk minden eldugott részhez hozzáférni a maximális eredmény érdekében. 

Amennyiben szövet huzattal ellátott ülésekkel dolgozunk úgy speciális, vizes kárpittisztító géppel vesszük azt kezelésbe. Az általunk használt speciálisan kárpittisztításra kifejlesztett vegyszereknek és a gépeknek köszönhetően érjük el a maximális eredményt. Természetesen minden esetben teljesen szárazon kerül visszaadásra az autó legyen akár tél vagy nyár. 

Abban az esetben ha bőr belsővel ellátott autót tisztítunk úgy természetesen más módszer szükséges. Ennek megfelelően a bőr tisztítás és ápolás legkiválóbb német termékeivel dolgozunk. Ezek a termékek önmagukban garanciák a tökéletes eredményre. A tisztítás során a seznnyeződések eltávolítása után bőrápolást majd impregnálást végzünk. Ezáltal megszüntethető a bőr "nyikorgás", valamint visszanyerhető a bőr tapintásának eredeti érzete.

Az ülések tisztítása mellett elvégezzük a taposó kárpit tisztítását, majd az oldalkárpitokét. A tetőkárpitot csak az ügyféllel előre egyeztetve tisztítjuk, tekintettel arra, hogy az igen sérülékeny terület. Sok esetben már korábban elkezdett lógni, így azok tisztítása nem lehetséges.

Ha szeretné, hogy az Ön autója is megszépüljön nincs más dolga mint minket felkeresni és időpontot foglalni.